SiOL.net
|
torek, 30. januar 2018 ob 04:07 |
Ko govorimo o Sloveniji kot destinaciji kulinaričnega turizma, govorimo o vrhunskih kuharjih in restavracijah, ki jih imamo pri nas. A to je le vrh piramide, nimamo pa temeljev - tradicionalnih...
|
|
24ur.com
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 19:00 |
Za preboj in uspeh v kulinariki si je treba upati in hoditi po robu med uspehom in neuspehom, je prepričana mojstrica visoke kulinarike Ana Roš. Slovenija ima vse pogoje in možnosti,...
|
|
Krizno ogledalo
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 16:11 |
Slovenska gastronomija ima odlične temelje za preboj, graditi pa mora na tradiciji, zgodbah in avtentičnosti, so poudarili govorci na okrogli mizi...
|
|
Reporter
|
ponedeljek, 29. januar 2018 ob 11:50 |
Za velik uspeh je treba hoditi po robu, med uspehom in neuspehom, je na kulinaričnem dogodku Gourmet Cup 2018 v Ljubljani poudarila kulinarična...
|
|
Krizno ogledalo
|
nedelja, 28. januar 2018 ob 10:00 |
Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo od srede gostilo štiridnevni sejem Natour Alpe-Adria, v ospredju katerega bo zeleni, aktivni turizem. Kot...
|
|
24ur.com
|
petek, 26. januar 2018 ob 08:23 |
Letošnji 4-dnevni program Gourmet Cupa Ljubljana, ki se bo odvijal od 27. do 30. januarja 2018, bodo zaznamovala številna zveneča imena kulinaričnega sveta. Pa ne samo slovenska, kot...
|
|
RTV Slovenija
|
torek, 16. januar 2018 ob 06:23 |
"Neka direktorica večje firme mi je nekoč dejala: 'Ma, Anka, kaj se ti toliko sekiraš za tvojo mlekarno? Če ne bo šlo, boš šla pa drugam. ' Ampak, kam pa naj jaz grem? To ni Ljubljana. Jaz...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>
|